keskiviikkona, syyskuuta 22, 2004

v-ruoka ja mafia

Sain kesäisellä Oulun reissulla mukaani kaksi N:n kotona
purkitettua naudanlihasäilykettä á 400gr. Toisen avasin
eilen tarkoituksenani viritellä Otto Kähkösen vorshchmak-reseptiä.
Kyseinen ohje perustuu nauta-sikasäilykkeeseen ja nyt kun
tarjolla oli säilykkeen jalompi muoto, ennakoin herkkua
syntyvän. Lopputulos olikin mainio mutta edelleen ihmetyttää
se, että paras versio ruoasta syntyy kuitenkin nöden voimalla.
Yllätys on koettu aikaisemminkin, kun kokeilin v-ruokaa
perinteisemmällä lampaanlihalla. Tuostakin puuttui vivahde,
jonka vain nötköt tuntuu antavan. Jatkan tutkimuksia.

Sopranos jaksaa pitää tasoa yllä. Ykkösviihdettä on sarja
ja tiistai-iltojen pelastaja. Hyvähyvähyvä!