maanantaina, joulukuuta 13, 2004

We got tuna beef

H:n kanssa päätimme viikonloppuna kokeilla,
mitä saa aikaiseksi oikeasta tonnikalasta.
Vuosia hiutalepurkkeja avanneena ei oikein
tiennyt mitä odottaa. Kalatiskiltä noudettiin
prameat tunapihvit ja pötyä laitettiin
hartaudella pöytään. Onnistumisen takasi
H:n tatsi, näkemys ja maustekäsi. Kokille
konjakkia!

Pihvit saivat niskaansa suolaa, valkopippuria
ja sitruunaa.


Pihvien esikypsyessä ja maustuessa annettiin
potuille jalommat muodot.


Pikku-E keskittyi pikkuväen toimiin.


Suolakurkusta, sipulista, valkosipulista
ja ranskankermasta rakensi H kalalle
herkun kaverin.


Pottua paistaen


Älkää kertoko P. Puskalle


Tässä vaiheessa alkoi kurnia...


TV:ssä puitiin ihmissuhetta.


Missä haarukat ja veitset?


Kuka kattoi pöydän? Syömmekö käsin?
Juommeko suoraan pullosta?


3 min. myöhemmin


Jos maailma tuntuu paremmalta paikalta
lauantai-illan jälkeen, se johtuu tekemästämme
maailmanparannustyöstä. Apunamme "suurissa"
ajatuksissa olivat porilainen karhu sekä
herrat Sandels ja Walker.

3 Kommentit:

At 12:14 ip., Anonymous Anonyymi kertoi...

H haluaisi muistuttaa että maailman parannus työhän osallistuivat myös italialaiset herrasmiehet Orvieto ja Tollo, joista jälkimmäisen vaikutus eittämättä tarttui illan myötä myös isäntien pieluksiin.

 
At 12:23 ip., Blogger Noppa kertoi...

Aivan, italian edustajat meinasivat
unohtua ja unohtuivatkin! Ilmeisesti
Mr Walker (ei se teksasilainen) dominoi
parannustyötä niin suuresti, että
laimeampaa kantaa edustaneet italot
jäivät taka-alalle.

 
At 12:43 ip., Anonymous Anonyymi kertoi...

Those makkaronis are just like thät! -H

 

Lähetä kommentti

<< Home